A.A. van Beek Fonds verloot cheques onder studenten

Het A.A. van Beek Fonds heeft tijdens de voorlichtingsmarkt ‘Studeren en Stages in het Buitenland’ op 4 oktober j.l. drie cheques verloot, ter waarde van €350, €700 en €1.100.

Studenten konden bij diverse stands en voorlichtingssessies informatie verzamelen over studeren en stage lopen in het buitenland. Het A.A. van Beek Fonds moedigt studenten aan om ervaring op te doen in het buitenland. Daarom werden onder de aanwezige studenten cheques verloot, die gebruikt kunnen worden om een buitenlandstage of uitwisseling mede te financieren.

De cheques werden dit jaar gewonnen door drie dames, waarvan één studente Internationale Psychologie (Erasmus School of Social and Behavioural Sciences), een student Criminologie (Erasmus School of Law) en een student Communicatie en Media (Erasmus School of History, Culture and Communication).

Naast deze cheques rijkt het A.A. van Beek Fonds, een fonds op naam bij het Erasmus Trustfonds, ook beurzen uit aan studenten die naar het buitenland gaan voor hun studie.