Studenten stap dichterbij buitenlandse studie-ervaring dankzij A. A. van Beek Fonds scholarship cheques

Donderdag 14 november om 14.00 uur opende de ‘Studying & Internships Abroad Fair 2019-2020’ op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Uiteraard was het A.A. van Beek Fonds hierbij aanwezig. Sterker nog, vanuit het fonds werden drie cheques verloot.

Foto: Michelle Muus

Jaarlijks organiseert de universiteit de ‘Studying & Internships Abroad Fair’ waar studenten terecht kunnen bij stands zoals die van het A.A. van Beek Fonds. Ook zijn er voorlichtingssessies waar studenten zich kunnen oriënteren op een buitenlandse studie-ervaring. De Fair sluit naadloos aan op de doelstelling van het A.A. van Beek Fonds, om studenten in staat te stellen hun academische opleiding aan te vullen met een ervaring in het buitenland.

Aanwezigheid A.A. van Beek Fonds
Het fonds was aanwezig om vragen van studenten te beantwoorden over het aanvragen van een beurs voor een studie of stage in het buitenland. Tevens organiseerde het A.A. van Beek Fonds een loterij. Studenten konden bij het kraam van het A. A. van Beek Fonds een lot inleveren met daarop hun gegevens. Onder de deelnemers aan de loterij werden drie cheques verloot, ter waarde van €1.100,-, €700,- en €350,-, die de winnaars kunnen inzetten wanneer zij op uitwisseling gaan. Drie zeer gelukkige studenten mochten ieder een cheque in ontvangst nemen van Disbursement manager dr. Renate Buijze van de Stichting Erasmus Trustfonds, waar het A.A. van Beek Fonds is ondergebracht. De middag was live te volgen via het Instagram-account van het A.A. van Beek Fonds (@aavanbeekfonds).